Mogelijkheden voor opvoedhulp

De overheid heeft in de afgelopen jaren veel van haar taken overgedragen aan gemeenten. Gemeenten hebben contracten gesloten met zowel grote als kleine organisaties die hulp en zorg bieden. Als er hulp van die gecontracteerde organisaties ingezet wordt, worden de kosten door de gemeente betaald.

Ik heb met verschillende gemeenten in de regio een contract gesloten. Mijn hulp aan gezinnen wordt in die gemeenten (tot een bepaalde limiet) vergoed. Het contract is eind 2020 verlengd.

Waar kan en mag men nog gebruik van maken, wat wordt vergoed? Iedereen kan voor informatie terecht bij de Sociale loketten in de gemeente waar hij woont. Die loketten kunnen in het gemeentehuis zijn, of in wijkcentra.
Wilt u hier meer over weten? Bijvoorbeeld of uw gemeente een contract met mij heeft? Neem dan contact met mij op. Ik sta u graag te woord.