Ouderschap en problemen?

Alle ouders maken zich wel eens zorgen over hun kind(eren) en hun rol als opvoeder. Opvoeden is écht niet altijd zo eenvoudig.

Als je de antwoorden op je vragen niet kunt vinden in je directe omgeving, ga je op zoek naar professionele steun. Je wilt tenslotte het beste voor je kind, voor jezelf en voor je gezin.

Gelukkig heb je mijn website gevonden. Ik kan je helpen bij je zoeken naar de juiste aanpak, voor jou en je kind(eren). Ik heb geen lange wachttijd, kan op heel korte termijn een afspraak met je maken. We zoeken, in een open gesprek, samen naar oplossingen voor jouw vraag. Misschien biedt de informatie op mijn website je al wat informatie.

Wil je meer weten, of wil je een persoonlijk gesprek, neem dan contact met mij op.

WAT IK KAN DOEN

Ik kan ouders veel informatie geven over de ontwikkeling van kinderen. Wat is normaal, wat kun je verwachten van kinderen in de leeftijd die jouw kind nu heeft.
Ik geef dan persoonlijk advies over verschillende mogelijkheden voor aanpak, die aansluit bij jullie. Ik sta open voor verschillende vormen van hulp: het gaat erom dat jij de juiste hulp/begeleiding krijgt bij jullie opvoedvraag.

Ik kan individueel begeleiding geven, maar voorlichting in een groep is ook mogelijk.

Gezinscoaching: bij het opvoeden van kinderen hangt alles met alles samen. Ik zoek altijd naar praktische oplossingen. Dat lukt het beste als ik bij je thuiskom. Ik kan dan een vraagbaak voor je zijn, een steunpilaar.

Ik wil met je zoeken naar een gezond evenwicht tussen een leuk leven, je  werk en de verantwoordelijkheid/zorg voor kinderen. Je moet dan wel bereid zijn dingen in je leven te veranderen. Een verandering komt tenslotte niet vanzelf tot stand.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.